Neem hier contact met Regaflex bvba

Elke klant moet u verdienen, met die uitdaging gaat Regaflex bvba in Zottegem elke dag gepassioneerd aan de slag.

Draai- en freeswerk

Regaflex is al sinds 2016 de specialist in het persen van hydraulische leidingen, laswerken van RVS, alu en staal en metaalbewerking zoals draai- en freeswerk. Ook het herstellen van hydraulische leidingen en het onderhoud en repareren van machines behoort tot de core-business. Om het plaatje compleet te maken kan u bij Regaflex ook toebehoren kopen voor hydraulica, persluchtleidingen, hogedrukreinigers, compressoren, mazoutpompen en AD Bleu.

Depannage 7 dagen op 7 de klok rond

Het bedrijf uit Zottegem heeft ook een mobiele servicewagen, die optimaal uitgerust is om snel en deskundig allerlei interventies te doen en herstellingen uit te voeren. Bovendien maken ze deel uit van Sisa Presto, een netwerk van onafhankelijke zelfstandigen gespecialiseerd in de hydraulica. Wij zijn 7 dagen op 7 bereikbaar. Bij brokken kunnen we klanten dan ook zeer snel depanneren.

Vraag een vrijblijvende offerte

Hebt u nog vragen? Of wil u een afspraak maken om langs te komen voor onderdelen of toebehoren? Neem dan beslist contact op. Wij maken ook graag een offerte voor laswerken en metaalbewerking. Volledig vrijblijvend!

Regaflex bvba

Gentse Steenweg 165
9620 Zottegem - Belgie
Gsm : 0496 85 28 23 0496 85 28 23
info@regaflex.be
BTW BE 0705.821.686

contact